Digital underskrift

SafeCloud e-sign

Digital underskrift med NemID

Digital underskrift - nemt og sikkert

Slip for besværlige underskrifter med print og scan.

Med SafeCloud e-sign kan dine kunder underskrive et dokument lige så snart de har modtaget det.

Digital kommunikation handler ikke kun om at sende dokumenter og oplysninger frem og tilbage. Det handler også om, at få hverdagen til at fungere lettere og bedre. Med SafeCloud e-sign, kan du vælge om et dokument skal underskrives ved bare at sætte et flueben inden du sender det afsted. Nu kan modtageren underskrive dokumentet, lige så snart det er modtaget.


Om modtageren sidder på arbejde, derhjemme eller i bussen gør ikke så meget. SafeCloud e-sign virker både på computer og smartphone/tablet. SafeCloud e-sign er baseret på NemID, så hvis bare en modtager har et NemID (eller en medarbejdersignatur), så kan I bruge SafeCloud e-sign til hurtig og simpel underskrift.


Når et dokument er underkrevet er det straks klar til både afsender og modtager, så alle har det underskrevne dokument. Så slut med besværlige print og indscanninger. Med SafeCloud e-sign skal du ikke vente på, at underskriveren lige skal "tilbage til printeren", som er løbet tør for blæk. Fra du sender et dokument og har det igen i underskrevet stand går der kun 2 minutter (eller mindre). Ikke mere spildtid og besværlige rutiner.

Gør hverdagen lettere med e-sign

Uanset om du kun skal have underskrevet dokumenter to gange om måneden, eller om du har behov for 1.000 underskrifter om dagen, så er SafeCloud e-sign med til at gøre din hverdag lettere. 


Få underskrevet leasing-kontrakten med det samme, få bindende accept på tilbuddet eller hvad du ellers har brug for. Og fordi SafeCloud er til alle danskere, kan alle bruge løsningen uden at du skal gøre andet end at sende dokumentet til dem i SafeCloud.Det er gratis at bruge SafeCloud e-sign

Ja, det er rigtig nok. Det koster ikke noget ekstra at bruge SafeCloud e-sign.


Når du køber en almindelig SafeCloud licens, er den digitale underskriftsløsning e-sign med i pakken. Så du betaler altså bare din almindelige licens, men får to produkter med i pakken.


Hvis du vil se mere om SafeCloud priserne, så klik HER.


Prøv e-sign gratis i 30 dage

Hvis du er i tvivl om hvorvidt SafeCloud e-sign er noget for dig, kan du prøve gratis i 30 dage. Så kan du se hvordan SafeCloud fungerer, og hvor let det er, at bruge digital underskrift i hverdagen. Og glem ikke, at du samtidig får et system til at sende alle typer og størrelser af filer sikkert til dine kunder (eller patiener, klienter osv.)

SafeCloud e-sign gør det meget nemt at sende et dokument til underskrift

 

Når du vedhæfter en fil (et bilag) til en besked i SafeCloud, får du automatisk mulighed for at vælge om dokumentete skal underskrives, hvis det er det rigtige format. Som det ses her til højre, er der vedhæftet to dokumenter, hvor det ene (pdf) kan markeres til underskrift, men billedfilen ikke har den mulighed. 


Hvis den fil du har valgt ikke er kompatibel med NemID's krav til en fil, bliver det selvfølgelig kontrolleret inden du sender beskeden afsted. På den måde kan du ikke sende en fil til underskrift, hvis formatet ikke er i orden.


Mere skal du faktisk ikke gøre, for at sende et dokument til underskrift.

Underskriv med NemID


Alle danskere har et NemID, og ved hvordan man bruger det. Det er det eneste man skal kunne for at underskrive et dokument i SafeCloud.


Når et dokument til underskrift modtages, er der en knap i højre side af beskeden, hvor der står "Underskriv dokumenter". Når der klikkes på denne, kan modtageren se de dokumenter, der skal underskrives. Der kan være et eller flere dokumenter. Det er kun de relevante dokumenter der vises.


Nu kan modtageren vælge hvilke dokumenter han/hun vil underskrive, og derefter vil underskriften fremgå på dokumentet.

e-Sign er din sikkerhed for, at dokumentet er korrekt underskrevet


Når et dokument underskrives med NemID, modtager vi en fil fra NemID, som er det tekniske bevis for, at dokumentet er underskrevet af en korrekte person. Denne fil kan de fleste almindelige mennesker ikke rigtigt forstå, da den primært indeholder nogle krypterede værdier.


Med SafeCloud e-sign er du dog aldrig i tvivl om, at et dokument er underskrevet. Når underskriften er gennemført, indlejre vi nemlig den mere tekniske fil i pdf-dokumentet, som er blevet underskrevet. Samtidig sættes en dokument-nøgle på hver side, og der påføres en underskriftside, hvor det fremgår hvem der har underskrevet.


Til sidst signeres dokumentet elektronisk, så alle kan være sikre på, at dokumentet er udstedt af SafeCloud e-sign, og der ikke er blevet pillet ved det efterfølgende.


På denne måde kan du være helt sikker på, at dit dokument er underskrevet, og du kan også selv se det, selvom du måske ikke er så tekniske kyndig.

SafeCloud e-sign gør digitaliseringen enkelt

Stort set alle virksomheder er i gang med at digitalisere deres forretning og deres processer, så de kan bruge så meget tid og fokus på deres kerneforretning som muligt.


SafeCloud e-sign er en hurtig genvej til at spare både tid og penge på besværlige underskriftsprocesser. Uanset om din kunde skal underskrive en leasing-kontrakt, et tilbud eller andet, kan det gøre med det samme, og brugeroplevelsen af at indgå aftalen, er markant forbedret i forhold til en traditionel fysisk underskrift.

SafeCloud ApS
CVR: 39256681

Vandtårnsvej 62 A

2860 Søborg

Vores Mission

At give alle virksomheder i Norden adgang til en moderne sikker kommunikationsplatform, der bringer dem tættere på deres kunder, som samler kommunikation på ét sted, og som er til at betale.

 

 

+45 50 249 249

Vi støtter

Vi støtter stolt 4Ocean og deres mission.

Læs mere her...

SafeCloud ©

Copyright 2018 All Rights Reserved.